tisdag 6 januari 2015

jonkun on ehkä outoa kuvitella viettävänsä viimeset lomapäivänsä eka metsässä rämpien ja sitten koulutuksissa istuen, mutta tän kurssin käyneenä voin kertoa että oli oikeen mainio tapa viettää lomaansa. kyseessä oli siis partiojohtajan peruskurssi, eli keskusteltiin mm. hyvistä ja huonoista johtajista ja lippukunnan pyörittämisestä.


partio on jotenkin kummallinen sillä tavalla että kaikki tuntuu vaan niin kivalta. on kivaa suunnistaa nurmijärven metsissä perjantai-iltana, on hauska tehä ruokaa keskellä metsää ja nukkua laavussa. toisaalta mikään noista ei olis kivaa yksin. onneks tälläsissä tilanteissa yleensä tutustuukin helposti. tällä(kin) kurssilla oli aivan loistotyyppejä ja oon (taas) saanu uusia partiokavereita.

tykkään siitä kun heräät aamulla ja sun kaverit kömpii ulos makuupusseistaan. tykkään siitä kun voi mennä aamupalalle välittämättä siitä miltä näyttää. tykkään siitä kun sulle on keitety aamupuuro valmiiks. tykkään siitä kun nostetaan lippu (vaikka pelkässä partiopaidassa seisominen viidentoista asteen pakkasessa ei ollut ihan lempipuuhaa). tykkään siitä kun opin uusia asioita. tykkään siitä kun heitetään päivä päivältä parempaa läppää. tykkään siitä että syödään kokoajan. tykkään siitä kun kaheksantoista vuotiaat voi heittäytyä johonkin leikkiin ja olla siinä täysillä messissä. tykkään kattoa leffaa ja syödä poppareita makoillen kavereiden keskellä. tykkään iltanuotiosta ja makkaran ja vaahtokarkkien grillaamisesta. tykkään saunomisesta ja avantouinnista. tykkään siitä partioleirin fiiliksestä.


-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar