lördag 2 augusti 2014

sevettijärvi 2014



kaks loistavaakin loistavampaa viikkoa takanapäin. aivan uskomattoman onnistunut reissu aivan uskomattoman ihanien ihmisten kanssa. jotkut kokemukset on sellasia joita ei voi sanoin kuvailla, ja tää luokittuu ehdottomasti niihin. voin toki kertoa että vaelettiin, kalastettiin ja syötiin, mutta todellisuudessa tää kokemus on sanoinkuvaamaton. ei sillei fiilikselle ja tunnelmalle löydy sanoja.

koottunua reissu koostu siitä että lennettiin ivaloon, otettiin taksi ja käytiin kaupassa (aivan jäätävä määrä ruokaa), oltiin kalevin möksällä pari päivää, saunottiin ja nautittiin kesästä, lähettiin vaeltamaan kohti vätsärin erämaata, vietettiin 10 päivää periaatteessa eristyksissä muusta maailmasta, kavuttiin vuorien yli ja soiden läpi, alitettiin poroaita ja uitiin norjaan, grillattiin, kalastettiin, bongailtiin poroja, saavuttiin jossain vaiheessa takas mökille näätämö-visiitin jälkeen, saunottiin vähän lisää ja oltiin onnellisia.

suosittelen kaikkille kokoamaan hyvän porukan kasaan ja lähtemään keskelle ei mitään. voisin väittää että oli jopa kroatian purjehdustakin kivempi reissu, taattu on se että oon läjäpäin elämyksiä ja kokemuksia rikkaampi. en muista milloin oon viimeks nauranu näin paljon ja vaan yksinkertaisesti nauttinu elämästä ilman minkäänlaista stressiä. sanomattakin varmaan selvää että haluisin takasin.



-sofia

ps. lupaan postailla lisää kuvia myöhemmin :-)

pps. huomenna nokka kohti mallorcaa :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar