söndag 30 mars 2014

glad tjej påväg till sverige !

buffet är aldrig fel !

och inte heller lyxmorgonmål i stockholms skärgård heller.

vackra gamla stan och solsken

shoppingshopping

det var lika gott som det ser ut att vara, muffins med glass från gallerian !

bästa grannarna man kan tänka sig förra lördagen på pinjas konfirmationsfest

nästan sjukt hur mycket man upplevt tillsammans med dessa människor, har ju ändå spenderat hela barndomen och tonåren med dem.

att vara normal är bara tråkigt.

jag och bästisen !
äntligen tid att publicera dessa bilder som luggit som ett utkast i över en vecka. förra veckan åkte vi alltså till sverige, var riktigt trevligt, solen sken och det kändes verkligen som vår. på lördag firade vi pinjas konfirmationsfest och spenderade en riktigt rolig kväll allihopa tillsammans. att bara hinna vara med sina vänner är verkligen kvalitetstid dessa dagar. 

så har provveckan kört igång än en gång. skulle verkligen inte orkka men att ge upp är väl inget alternativ. så satsar visst på fina vitsord i allt från filosofi till fysik. faktsikt endast en period kvar och så blir det sommarlov, börjar nog kännas som en slutspurt och så har vi sommarlovet bakom dörren. taggartaggar sååååååå, speciellt sevettijärvi som kommer att blit helt amazing.

detta veckoslut har varit både trevligt och inte-så trevligt (dvs. 18-års fester och pluggning), men mer om det senare. skall faktiskt själv också snart fylla arton år, och hoppas på en ny dator som födelsedagspresent. varför detta var relevant information är att ifall jag får en ny dator så blir det absolut mer inlägg, behöver inte bråka med en långsam dator för att ladda upp bilder och publicera text. nu kämpar vi FY 5 imorgon och MaA 9 på tisdag och så är provveckan slut och jag kan kanske äntligen se på gossip girl ? ha det så bra allihopa :-)

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar