måndag 9 december 2013

christmastime happiness

och en fin somrig bild !
ni har säkert redan blivit trötta på mitt prat om vänner hit och dit, men måste ännu tacka alla fina männniskor som går i lärkan och gör skolan så massor roligare. vem skulle orka med matematik, engelska, tyska, fysik well the list goes on i åtta till fyra typ varje dag ifall man inte skulle ha fina vänner som piggade upp ens dag ?!?

idag var det dock inte så tungt i skolan, en timme matematik hann vi med, och sedan åkte hela skolan till tennispalatsen och kollade på lärjungen. blev nog imponerad, speciellt då en klasskompis spelade en av huvudrollerna. efter filmen snurrade jag runt i helsingfors och shoppade julklappar och hittade faktiskt gammeldansskor, så nu börjar allt vara fixat på den fronten :-D endast dansstegen ämnnu och lära sig...

så en slapp måndag bakom mig, undrar lite var alla läxorna ligger eftersom jag ännu heller inte behövt typ alls jobba i denna period... borde verkligen inte klaga, men kan inte hjälpas att det känns konstigt :-D borde kanske ta skolan på mindre allvar... nomen faktiskt NÄSTA vecka börjar jullovet !

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar