lördag 14 december 2013

koneen nousua odotellessa

moikkelis ja terkut savonlinnasta :-) käytiin tänään mikkelissä viettämässä kummipojan 2-vuotis synttäreitä ja pikkuveljen ristiäsissä. pikkunen sai nimekseen sampo aleksi :-) oli oikeen mukavaa, rakenneltiin legoautoja ja junaratoja vilhon kanssa ja syötiin hyvää kakkua.

viime viikolla ei tapahtunu kauheesti mitään ihmeellistä, keskiviikkona oltiin minksun kanssa kattomassa pikkusiskojen kuorokonserttia (paras osa koko esitystä oli se kun noustiin ylös ja taputettiin ja huudettiin bravoo niinku mitkäkin hienostuneet vanhat rouvat XD), torstaina partioo ylläriylläri ja eilen vietin ihan kotiperjantain. ehkä ihan tarpeeseen, mutta vähän tylsää toisaalta :-D

parasta tässä kuitenkin on se että varattiin just lentoliput ivaloon ens kesäks, ollaan siis kavereiden kanssa menossa lappiin vaeltaa ja chillailee kalevin möksälle sevettijärvelle :-) oon tositosi exited, en oo koskaan ollu pohjosempana kun vaasa ja nyt lähetään (melkeen) niin pohjoseen kun pääsee ! ja toki aivan mahtava porukka myös tulossa, joten ihan mahtavat kaks viikkoo tulee olemaan. enään 216 päivää !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar