lördag 5 december 2015

tj194

tjenare gott folk :-) long time no seen ! haft så sjukt mycket att göra de senaste veckorna att jag inte seriöst haft tid för att blogga. nu finally har jag några överlopps timmar att spendera för att bara vara. länge sedan sådant hände sist. 

efter MEPU hade vi en brigad-vecka, kommer faktiskt inte ihåg vad vi höll på med så det var knappast något super speciellt haha. förra veckan åkte hela skolan till russarö på STRÖ3, vilket var definitivt det bästa lägret jag varit på ! fick skjuta med maskingevär, TRK och VV, spränga rörröjare, flankladdningar, rörminor etc., övade på sjöräddning och simmade lite och fick åka med jehun :-) trodde det skulle bli värsta hajoo-lägret eftersom STRÖ2 var semi dägä, men dehär var helt sjukt nice.

förra helgen åkte jag direkt till noux för att chilla lite mer i skogen, tänkte det skulle vara kul att hälsa på scoutfolk som var på läger där :-) på lördagen hade vi planeringsmöte hos kalevi inför kommande sommarens äventyr (spain it issssss, super taggad :-)) och så hade vi fest hos ermilä med pionjärlinjen på kvällen. hahaha ganska roligt att först sitta en vecka med folk i skogen och så ses igen på helgen men why not då det är så sjukt kul folk. och så var det ju helt huippu att träffa alla rukki-boys och medi ! kort sagt var det en jävla bra kväll och jävla fina människor :-)

denna vecka har jag igen varit ute i skogen, denna gång på välisota i niinisalo. åkte iväg i måndags med pasin, sov som en liten baby hela den 5 timmars långa resan. själva övningen var helt okej, bästa var ett anfall vi var med i i onsdags. mest dägä var nog att ta irti varje kväll och att pasin gick sönder på vägen hem :-D men kom åtminstone på loma så de fine !

nu är det under två veckor kvar av underofficersskolan och om en och en halv vecka blir vi befordrade till underserganter :-) not bad. kommande veckors kommer att bli chill, har kvar typ restutföranden, några lektioner, persedelsgranskning och inläming av linjens material. sedan är aukkin over and done, ganska sjukt egentligen. tiden går så snabbt. våra chefer och manskapet hemförlovas om 12 dagar. 12 dagar !!! känns som att vi rykte in för typ en månad sedan.






-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar