lördag 24 oktober 2015

tj236


tjena peeepssss. en till vecka i militären avklarad och nu ligger jag hemma i egna sängen och njuter av loma :-) en fysiskt lite tyngre vecka bakom mej, vilket mest berodde på sömnbrist, sovde knappt ett dugg haha. veckan bestod av STRÖ2 vilket var till största delen kul, men blev lite för mycket poterotjänst, lite för många gånger irti (flytta tältet) och lite för litet sömn. fick ett nytt personligt rekord i att sitta i en potero. 6 timmar. 6 jävla timmar i en sandgrop :-D då de kallt och mörkt. funderade kanske lite på vad man gör frivilligt här haha.

foten ställer till med lite problem ännu också, har kunnat skippa kryckorna denna vecka men har nog inte kunnat varken springa eller bära omkring på minor etc. så synd eftersom man skulle ju vela ge sitt allt men så är det inte möjligt. det positiva är väl att det känns lite bättre. missade också sista dagen av lägret pga. ortoped-besök vilket inte ledde till något det heller. kanske magnetfotografering berättar något :-)

igår träffade jag några kompisar från g-perioden och AUK1 jag inte talat med på en stund och insåg hur roligt folk man lärt sig känna tack vare militären. och hur lätt det har varit att bli kompis med folk. på ett sätt är det självklart, då man fungerar som en grupp, speciellt i svårare situationer, blir man lätt väldigt nära. var lite smått rädd före jag ryckte in hur pojkarna skulle ta emot en tjej, men det har gått hur bra som helst. flickorna är en lika naturlig del av gruppen som vilken helst av killarna.


glad elevkorpral i syndalen :-)
-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar