måndag 5 oktober 2015

tj 255

tjenatjena :-) har HL idag och har därmed loma idag fastän det är måndag, riktigt skönt. fick loma först på lördag morgon och en vilopaus efter förra veckans äventyr behövdes verkligen.

förra veckan spenderades som sagt i syndalen på STRÖ1. som en positiv överraskning skulle vi endast gå halva vägen från brigaden till syndalen, dvs. ca. 15 km istället för hela vägen :-) väl framme i syndalen gällde det att bl.a. gräva eldställningar, fixa skyddsställningen, öva lite mer på pionjärverksamhet (bära minor fram och tillbaka, fixa markeringar, fylla i SUMASU osv.) och spränga ! övade på att röja strömineringar och det var faktiskt super kul.

vid torsdag eftermiddag var det dags för THE vapenslagsmarsch, marschen man hört folk tala om och som skulle enligt mulliradio bli smått hajoo. början av marschen gick hur bra som helst, vi hade en super grupp och det var hur mysigt som helst att gå i sin egna takt och i fri formation genom hangö skogar. MEN så about 30 kg fältutrustning  och surprise språngmarsch på 2,7 km efter att ha gått i över en timme utan paus bidrog då tyvärr till att mitt vänstra knä gick ganska totalt sönder... var inte så illa under torsdagen men det var nog ganska pain att kämpa sig till mål på fredagen. gick dock ända till mål och så är vapenslagsmarschen fixad  :-)

har nog aldrig riktigt "gått sönder", men på fredagkväll var det nog ganska hajoo-fiilis då man förstod hur jävla illa det ligger till. har nu inte gjort ett skit förutom legat i sängen och kollat på PH hela loman men det vill inte bli bättre, så det bli läkarbesök imorgon. har gruppskjutsläger denna vecka och vill verkligen inte missa det, men så vill jag ju inte heller ha en knäskada resten av mitt liv heller. faktiskt lite jobbigt just nu.

jaja, allt kan ju inte gå som i strömsö alltid heller. men just det att jag gillar så massor att göra det som vill håller på med och inte vill missa något gör allt bara jobbigt. nu hoppas jag på ett mirakel och på att all smärta försvinner bara plötsligt (you wish...). så hörs vi senare med hoppeligen goda nyheter :-)

-soufi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar