torsdag 18 december 2014






hejsan :-) ylläolevat kuvat napsittu berliinissä, miksei tälläsiä hervottomia tivoleita löydy suomestakin ? anyways, tänään oon ollut vapaana sillä päivän ainoat tunnit oli peruttu. kävin lenkillä, tein ruokaa, leivoin mummille joulukakun ja koitin opetella matikkaa ja fysiikka. pakko myöntää että opsikelu sujuu helpommin kun on se pari tuntia koulua päivässä, tällein vapaapäivinä tuntuu puuttuvan se lukurutiini :-D lomia odotellessa !

lomista puheen ollen voisin mainita että ollaan menossa kaisan, lotan ja ainon kanssa uudenvuoden jälkeen pj-kurssille. nyt musta tulee siis virallisesti partiojohtaja woopwoop. oon kuullu että toi kurssi on sekä hauska että tylsä, mutta halusin kumminkin käydä sen jotta sais ton koulutuksen. ja onneks kivat kaverit messissä joten eiköhän tuu funfun, odotan innolla !

kohta lähen äidin kanssa kohti lumenen tehtaanmyymälää kantaasiakaspäiville ja sen jälkeen isin kanssa postin kautta treeneihin. viikonloppuna kohti savonlinnaa ja mikkeliä, käydään moikkaamassa mummia ja juhlimassa kummipojan 3-vuotis synttäreitä :-)

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar