måndag 24 november 2014


heipparallaa :-) täällä kirjoittelee yks pikkasen nuhanen tyyppi, joten päivä on vietetty rauhallisesti kotosalla. olis muutenkin ollut vaan tunti koulua joten ei haittaa vaikka jäinkin kotiin. paitsi että aamulla kävin uudelleen koittamassa onneani (tai näyttämässä parannettuja taitojani) katsastusasemalla ja oi sitä helpotuksen tunnetta kun nyt vihdoin pääs läpi. olisin varmaan vajonnu maanrakoon mikäli olisin taas mokannu teoriakokeen :-D nyt enää inssi (ja liukasrata ja kaikki... miten ihmiset onnistuu saamaan sen ajokorttinsa ?!? hirveesti tekemistä :-D).

viikonlopuks sain vieraan tampereelta. oli oikeen kiva nähä serkkua pitkästä aikaa, ei tuu hirmu usein nähtyä. kierreltiin kaupungilla, käytiin kahvilla ja illalla katottiin leffaa. eilen pyörähdettiin ikeassa ja sitten ajoin lindan tikkurilan junaasemalle ja hain pikkusiskon leppävaarasta. meitsi kunnon laatukuski :-) loppuilta menikin teoriakoketta harjoitellessa...

tänään oon kyllä tehny ahkerasti kaikenlaista, mutta alkaa kyllä olemaan pikku himo ulos tästä talosta. en oo tän flunssan takia voinu pariin päivään urheilla, mikä ei toki oo mikään suurempi ongelma, mutta yllättäen se oikeesti tuntuu. nukun paljon paremmin kun oon liikkunu päivän aikana ja muutenki sellane parempi fiilis. en kumminkaan viittii koetella onneani ja lähteä ulos lenkille, sillä torstaina en tosiaan halua olla kipeenä ! sillon nimittäin (kuten oon jo monesti hehkuttanu) lähetään kavereiden kanssa kohti berliiniä :-) oon viimeaikoina googlaillu ravintoloita, kauppoja jne. ja en malta odottaa ! vielä kumminkin pari kivaa juttua tälle viikolle ennen tota reissua. lukion viimenen normaali koe taitaakin olla ohi huomenna, en voi käsittää. ilman tätä flunssaa elämä on just nyt aika jees.

-soufiii

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar