söndag 5 oktober 2014




 god söndagskväll ! snabb blogguppdatering före jag går till grannen och har en filmkväll där. har varit en riktigt skön vecka ! lite skola och mycket annat, det gillar jag såhär speciellt efter skrivningarna. förutom scouter och träningar har det bl.a. stått "berlinplaneringsmöte" på cafe esplanad, filmen vadelmavenepakolainen, bilskola, tedtalk och shopping på schemat. i fredags firade vi bästisens födelsedag i förvägs i tiger, och idag vaknade jag 6.30 (söndagsmorgon) och var dagen ute i skogen som kontrollant på en scouttävling.

just nu känns livet ganska kul, ingen sådär extra stress och tid för sådant man gillar. nästa vecka har jag tänkt besöka ateneum och kanske även något loppis. vill liksom "testa" på olika saker. ser även fram emot ny period och att verkligen se domdär människorna som går i samma skola men som du inte träffat på i skolan i typ tre veckor.

nu somsagt filmkväll med minka och micaela ! några bilder från new york får även hänga med i inlägget, gillar inte kvalitén på telefonens bilder här på bloggen. ha en fin kommande vecka :-)

-sofia




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar