torsdag 18 september 2014


pitäis varmaankin kuvailla hieman enemmän jotta olis jotain muitakin kuvia kun näitä vanhoja... ihan kivoja nääkin joten näillä mennään ! ihan ykköseks meinasin mainita että alotettiin eilen ens kesän reissun suunnittelua partiokavereiden kanssa ja oon jälleen kerran täpinöissäni. toteutettavia ja ei-niin-toteutettavia ideoita pyöriteltiin ja tällä hetkellä kohteena olis slovenia. siisti bonus olis se ettei lennettäis sinne vaan tehtäis pikkunen roadtrip :-D tosiaan, suunnitelmat on todella alkuvaiheessa mutta toivotaan niiden toteutumista !

mitäs muuta ? ylippärit rupee olemaan takanapäin syksyn osalta, enää jäljellä huominen suomen kirjallinen osa. en oikeestaan sen enempää oo tohon kokeesen lukenu, paha tässä edellisenä iltana ruveta parantamaan äidinkieltään hehe. pahin stressi rupee olemaan (luojan kiitos) takanapäin.

kirjotusten jälkeen mulla ei enää oo kun vaivaset kolme kurssia, joista yks on englannin puhekurssi. seuraavat pari viikkoa tulee tosiaan olemaan aika rentoja, ei tarvii turhan usein itseään koululle raahata. tänäänkin pääsin jo kaheltatoista ja kävin päähänpistoksen inspiroimana selloon kiertelemään vähän kauppoja. ihanaa kun on aikaa tehdä tällästä. kattelin myös telkkaria ja nyt istun koneella. pari päivää sitten nää olis ollu ihan poissuljetut mahollisuudet haha. 


jottei heittäydytä liian laiskoiks kattelen varma tässä vähän suomen ah niin ihanaa kielioppia. illalla treenit. adios !

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar