tisdag 17 juni 2014

suomen kesä

#ootd
MISSÄ KESÄ ?!?!?!?! ulkona aivan jäätävän kylmä, aamulla laitoin toppahanskat päälle kun ajoin töihin, eikä töissäkään viititty olla kovinkaan kauan ulkona kun lapset (ja johtajat :-D) olis siitä varmasti vilustunu. lupaan että jouluna oli lämpimämpi haha. ei mua sinäänsä haittaa, tai ketä yritän huijaa, tottakai mua haittaa kun on kesä ja ulos jäätyy vaikka olis kuinka paljon vaatetta päällä blääähhhh.

nonii elikkäs tosiaan työt lasarissa alko eilen ja on sujunu oikeen hyvin. toisaalta tosi outoo kun uudet paikat ja uudet ihmiset, ihan eri systeemit kun mihin on tottunu haha. kaks päivää takana ja kaks edessä, tää työviikko tulee olemaan ohitse ihan sekunnissa.

eilen kävin iskän kanssa shoppailemassa töiden jälkeen, tähtämisessä oli vaelluskengät lapin reissua varten. tunnin sovittelun jälkeen löyty täydelliset yksilöt partioaitasta (meitsin lempparikauppa :-)). illalla kävin vielä lenkillä ja sen jälkeen nukahdin ihan tyydyttävän nopeasti :-D kohta lähen kohti helsinkiä, en oo vielä ehtiny käymään siellä designyourownmagnum-paikassa, joten mennään sinne parin kaverin kanssa.

loppukevennykseks kuva perjantailta :-) ps. mies taustalla
-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar