fredag 23 maj 2014






























kaikki kuvat tyylikkäästi nappastu kameran automaatti-asetuksilla mutta mikäs siinä, ei musta valokuvaajaa tule ja ihan kivat nääkin on :-D rupes ärsyttää kun tungin jokaseen postaukseen vanhoja kuvia, joten tässä ihan kymmenen minuuttia sitten otettua materiaalia ! kasveista tosin sillä näytän atm ihan kuolleelta sillä ulkona on niiiiin kuuma että läkähtyy puolkuoliaaks :-D

no mutta hei tänään perjantai ja viikonloppu edessäpäin !!! jeejeejee. tämänpäiväisen suomen kirjaallisuushistorian kokeen kirjotettuani mulla on enään 2 koetta jäljellä ennen kesälomaa. toisaalta ne molemmat sattuu olemaan matikankokeita. nyt ei kumminkaan niitä murehdita, isi tulee kohta kotiin ja sit grillataan ja sen jälkeen suunta kohti lohjaa ja en tiedä mitä seikkailuja.

huomenna tosiaan kummitädin 50-vuotis synttäripirskeet kouvolan lähettyvillä. oon happy jos sieltä löytyy edes muutama mun ikäinen :-D noei, ihan muksuu tulee varmasti olemaan. sunnuntaina alkutapaaminen kesätöitä varten (suunnilleen viikon päästä oon töissä wowwow) ja tällästä. vähän sekava postaus mutta se onkin sitten hyvä lopettaa siihen että toivotan mahtavat viikonloput kaikille :-)

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar