fredag 17 januari 2014

moikkelis :-) tulin just kotiin, kävin koulun jälkeen tyttöjen kanssa kahvilla (kutsun sitä kahvilla käymiseks vaikka en juokkaan kahvia haha). otin vähän taukoo herkkulakosta ja söin kans cafe esplanadin ylihyvän korvapuustin, suosittelen. luin jostain että jos haluaa syödä herkkuja kannattaa syöda pullaa koska se on jotenkin vähiten epäterveellinen, joten sillä mennään jeejee.

keskuviikkona käytiinkin luistelemassa ja oli tosi hauskaa, en ollu luistellu ikuisuuksiin ja tuli lapsuuden talvet mieleen. muutenkin ihanaa kun on tällänen talvinen sää, pakkasta ja lumisadetta oi kyllä. eilen oli muuten jees paitsi että iski kauhee mahakipu kesken koulupäivän, tuntu että pyörtyisin ja oksentaisin ja huhhuhu. pääsin kotiin asti, vedin pari buranaa ja nukuin pari tuntii ja sit vedinki illan täysillä eka partiossa ja sen jälkeen vielä krav magassa :-D

tänään tosiaan ei mitään ihmeellistä, myöhemmin oon minksun kanssa ja katellaan mitä keksitään. huommena swinghill aukee ja oon menossa laskettelee ekaa kertaa tänä talvena jeejee. hyviä viikonloppuja kaikille !





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar