onsdag 15 januari 2014

me and my littlesister







välillä iskee kauhee fiilis että nyt äkkiä kiitos vaihda hyvä ihminen facebook-profiilikuvaa :-D haha eipä oo ennen iskeny mutta tänään kuitenkin tapahtui näin, joten kotiin tultuani (pääsin jo kolmelta eli ulkona oli vielä valosaa jeejee) käytiin pikkusiskon kanssa kuvailemassa. siinä yläpuolella vähän kuvamateriaalia :-D

eilisistä krav maga treeneistä sen verran että oli tositositosi jees. keskiikä oli lähempänä 20 vuotta joten ei ees ollu kovin junnu olo. muutenkin tuntu tosi tutulta jo koko homma, ei kuvittelen varmaan mutta mielestäni olin oikeen pro haha. eli aivan varmasti jatkan harrastusta ja suosittelen kaikille !

tänään aamulla oli varmaan maailman ihanin fiilis kun kuulin herästyskellon soivan ja tajusin ettei se oo mun herätyskello ja että saan jatkaa vielä unia. ennen oon ollu sitä mieltä että mitä aikasemmin koulu alkaa sitä parempi sillä sitä aikasemmin sieltä pääsee, nyt valitsisin heti sillein että alkais niin myöhään kun mahollista ja sit saakoon loppua milloin loppuu :-D eli kympin aamu tänään tuntu aivan taivaalliselta haha. koko koulupäivä tuntu tosi lyhyeltä oikeestaan kun on tottunu kaheksan tunnin päiviin. anyways, tänään ehkäpä partioo, katellaan jos saatais ittemme raahattuu graniin vähän luistelee tai mitä tapahtuu. 

-sofia 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar