tisdag 7 juni 2016

tj9

moikka :-) aika viimesiä viedään. TJ luku on yksnumeroinen, torstaina ohjelmassa aseen palautus ja ens viikolla kotiutuminen. aivan uskomatonta. ei oo hirveesti tekemistä näin vikoilla viikoilla, tänään juostiin kotiutumiscooper (juoksin täsmälleen yhtä pitkälle kun p-kaudella :-D) ja oli komppanian vääpelin kotiutumisluento. jännittävää nää kaikki kotiutumissuoritukset. huomenna kotiutumisammunnat ja torstaina lihaskuntotesti. viimestä kertaa !

viime postauksen jälkeen ollaan ehitty olemaan aika paljon harjotuksissa ja aika paljon gines. yks kaveri on viimeks ollu lomilla kun suomi pelas alkulohkossa jääkiekon mm-kisoissa :-D anyways, loppusota oli periaatteessa kaksosanen, oltiin ensin syndalenissa rannikkotorjuntaharjotuksessa ja sen jälkeen hamina itäisessä KAAKKO16-harjotuksessa. RTH ei ollut mitenkään kummosempi,  KAAKKO16 jäi paremmin mieleen. oli viiden tunnin moottorimarssi, reserviläisiä ja meikä pääs mukaan vääpelinä taisteluosaston käskynantoihin kapteeniluutnanttien ja komentajien kanssa. 


PV:n paras kokelas
#nopeet
aattelin kotiutumisen jälkeen kirjottaa kattavamman postauksen kaikista intin kokemuksista ja näin. tähän väliin voin (taas) kumminkin mainita että on ollut aivan älyttömän hauskaa ja opettavaista. parasta on ollu kaikki ihmiset joihin on saanu tutustua. inttiin kumminkin joutuu kaikki, eli porukkaa riittää laidasta laitaan. varsinkin kaikki pionkin alikessut ja kokelaat on aivan loistavaa porukkaa ja on ollu hauska tehä duunii näitten ihmisten kanssa. aina on ollu joku auttamassa ja aina on ollu joku heittämässä jonkun älyttömän huonon läpän jolle on voinu nauraa vaikka olis vaikka kuinka mahoton tilanne (sataa, ei oo saanu ruokaa, kello on yks yöllä ja pitäis kaivaa kuoppa teltalle :-D). ilman näitä ei ois koko homma maistunu niin hyvälle kun on maistunu. oon tykänny tästä touhusta ja melkeen harmittaa lähteä reserviin.



onneks kumminkin kivat suunnitelmat joten eiköhän se reservikin ihan kivalle maistu :-) lähetään kotitumisen jälkeen porukalla kaverin mökille saaristoon pariks päiväks juhlimaan. sitten espanija ja sen jälkeen duunia. ja syksyllä yliopisto. oon vähän katellu kämppiä helsingistä (ja ihmetelly miten kenelläkään opiskelijalla muka on varaa asua siellä ?!?) ja miettiny mahdollista muuttoa. mutta tosiaan, mikäli kellään saattuu olemaan tietoa opiskelija-budjettiin soveltuvista kämpistä helsingistä saa mielellään jakaa tietoon meikän kanssa :-) 

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar