lördag 16 januari 2016

tj152

god kväll gott folk :-) några riktigt hektiska veckor bakom. kursfesten för någon vecka sedan var en helt otroligt fin och kul upplevelse. härligt att få klä upp sig och att se kompisarna. inte varje dag man får vara med fest som denna. allt var så fint fixat och var det lite annan fiilis i fredrikshamn än här i dragsvik.



pionjärlinjen <3



efter alla festligheter var det dags att dra på sig sin egna MO5 och åka tillbaks till kära dragsvik och ta emot alla rekryter ! och gud vad mycket man haft att göra. vi är 12 underserganter på kompaniet och det rykte in fler än 140 rekryter. har alltid ibland hittat mig själv med en hel pluton borttappad mulldater :-) 

under de senaste veckorna har man fått x antal rent idiotiska frågor och man undrar om man själv var lika borta för ett halft år sedan :-D "fru undersergant, rek eget namn undrar om man får gå på WC". men mycket har de lärt sig och snart blir det särmä krigare av dem också ! faktiskt kul att utbilda folk (oftast, borträknat sluten ordning i -27 grader). 

förra veckoslutet satt hela brigaden fast, hade besöksdag på lördag och fick besök av mamma och pappa :-) nu har rekryterna åkt hem men wanha sitter beredskap. så de tuplakinkku som gäller. faktiskt inte så farligt, har haft absolut inget att göra på hela dagen så har spelat pingis, kollat netflix och varit på lenkki. snart skall vi beställa pizza och se film :-)  allt bra här !

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar