lördag 4 juli 2015

pakkohan sitä kerrankin hehkuttaa kun elämä hymyilee aika nätisti tällä hetkellä. just nyt samanaikasesti helpottunut, väsynyt, onnellinen, jännittynyt ja uskomaton fiilis. aikamoinen hypetys-postaus siispä tiedossa.

alotetaan vähän reissukuulumisilla ! eilen kotiuduin vajaan kahen viikon reissulta sloveniasta ja takana aivan huikeet 12 päivää. käytiin vaeltamassa alpeilla (hienoimmat näköalat ikinä), ranta-lomailemassa piranissa, seikkailemassa parissa pikku-kylässä, ljubljanassa jnejne. oikeestaan voisin lähtee tän porukan kanssa minne tahansa ja oisin varma että olis ihan huippureissu, niin ihania tyyppejä joka ikinen <3 tykkääntykkääntykkään.









toinen mainitsemisen arvoinen asia taitaapi olla se että tämä tyttö sai opiskelupaikan (!!!!!!!!!!!!!!!!!). jeeeeeeeeeeeeee. ei menny hukkaan kevään pari kuukautta kun en oikeestaan tehny muuta kun lukenu pääsykokeisiin, sillä keskiviikkona sain tietää että mut on hyväksytty helsingin yliopistoon lukemaan oikeustiedettä ! aika siistii kirjottaa se tähän.

kolmas mieltä ilahduttava asia onkin sitten se että maanantaina suunta käy vihdoin kohti tammisaarta ja dragsvikiä ! aivan käsittämätöntä sekin, en oikeen tiiä mitä pitäis ajatella. oon oikeestaan aina miettiny kuinka hieno ja opettava kokemus intti  varmasti tulis olemaan, ja ylihuomenna pääsen kokemaan sen oikeesti ! ei meinaa pää ymmärtää tätä kaikkea just nyt. 

ens kerran kirjottelen sit varmaan kasarmilta tai lomilta päin :-) hyvää kesän jatkoa kaikille ja stay tuned !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar