torsdag 20 november 2014


moikka :-) iski kunnon inspiraatioa kirjotella kun lueskelin vanhoja blogipostauksia haha. oli myös kiva katella vanhoja kuvia joten lupaan myös ryhdistäytyä siinä ! eiköhän tää tästä hoidu.

mitäs mulle kuuluu ? hyvää kuluu. koeviikko meneillään mutta viimevuotinen koeviikkojen stressaaminen on totaalisesti kadonnu. johtuu osittain varaankin siitä ettei noita kokeita hirveesti ole ja siitä ettei normaalit kurssikokeet enää tunnu kovin isoilta ylppäreiden jälkeen (ja pääsykokeita ajatellessa :-D). fysiikan kirjoitin tänään ja matikka olis tiedossa huomenna. huomenna myöskin ajokortin teoriakoe ! toivottovasti sentään myöhempi menis nappiin niin olis vihdoin askeleen lähempänä sitä ajokorttia. meinaan tässä on kestäny jo melkeen vuos haha.

viime viikonloppuna olin viimestä kertaa tänä vuonna mökillä. kuten oon jo aiemmin kirjottanu tykkään hirveesti olla siellä ! löysin uuden sarjan netflixistä, silta, ja katoin viikonlopun aikana koko ensimmäisen tuotantokauden :-D oli siis hyvä (ja koukuttava), suosittelen (en keskelle koeviikkoa tosin).

ei mitään kummempaa, oon pyöriälly ahkerasti pari kertaa viikossa treeneihin ja opetelle ensiapua ja köysin vyyhtäämistä pikkusten kanssa. isojen partio muistuttaa hetkellisesti enemmänkin lautapelikerhoa :-D alias, pictionary ja compatibility on testattu, katellaan kauanko jatketaan tätä rataa :-D

nyt vähän MaA13 sekä autokouluteoriaa, illalla meinasin mennä joko treeneihin tai lenkille. hyvä viikonloppu tulee olemaan sillä linda on tulossa meille :-) ja muuten tasan viikon päästä ollaan lentokentällä, määränpäänä berliini ! DAS IST SCHÖN:

-soufiii

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar