söndag 2 mars 2014






en kovin paljon valehtele jos kirjotan että varmasti rankin viikko ikinä takanapäin :-D enkä meinaa mitään psyykkistä puolta, oon ollu iloinen ja näin mutta sen verran räätyny olo oli tänään että huhhuh. viikkon alussa sijaitsin vielä tosiaan atlantin toisella puolen, maanantain sinnittelin hereillän ja valmistuin arkeen, muut arkipäivät oli aika täyteenpakattuja ohjelmalla, ehin tällä viikolla vaikka mitä :-D perjantaina juhlttiin etuajoissa viven synttäreitä, oli kivoja tyyppejä ja kiva tunnelma ja oikeen onnistunu perjantai-ilta, ja oi sitä onnea kun saa tietää ettei tarvitse eka kävellä bussipysäkille, odottaa bussia ja vielä kävellä kotiin vaan saakin kyydin ovelta ovelle ! oioioioii.

lauantai-aamuna seisoin olosuhteisiin nähden pirteänä puoli kymmeneltä pihalla ja sain kyydin parin 7-vuotiaan naapurin kanssa sierlaan, jossa pidettiin lippukunnan talvileiri. kaverit oli tullu paikalle jo perjantaina ja pystyttäny teltat ja näin. päivä kulu mukavasti mm. ampumajuoksun, kurlingin, pilkkikisan, ruuan, väsymyksen, naurun ja hyvän seuran lomassa. yöllä lähettiin minksun kanssa vapaaehtosesti vetämään tarpojien yösuunnistus just for fun ja sen jälkeen yö kulu saunoen ja kävin avannossa jeejeejee. yönunien määrällä ei oikeen voi kehuskella, mutta toisaalta oli kiva pitkästä aikaa nukkua kavereiden keskellä makuupussiin käpertyneenä puolijoukkueteltassa (kokemusta olis vielä voinu parantaa kipinämikko, mutta minkäs teet kun kukaan ei jaksa valvoa). 

tänään oli aika zombie - fiilis kun heräs, nenä tukossa, kurkku kipeenä, korvat lukossa, ääni käheenä ja silmät rähjässä :-D vedettiin kuitenkin kunnialla leiri loppuun asti, mutta kotona painuin aika suoraan omaan sänkyyn ja untenmaille. voin kertoa että pehmeä ja lämmin sänky tuntuu aivan taivaalliselta jo yhen telttayön jälkeen :-D heräilin äskettäin ja nyt varmaan kattelen vähän gossip girliä (jolle ei oo ollu aikaa sitten joululoman mitämitämitä) ja lueskelen mutta pääideana siis nukkuminen. 

koska kirjotin niin harvoin kirjotan sitten näköjään näitä marathon-tekstejä kun kerran kirjotan. mutta siis sitä halusin painottaa miten tärkeitä mulle oikeesti on tälläset jutut kun voi vaan olla metsässä eikä yhtään välittää miltä näyttää tai koulustressistä ja mistään muustakaan, tuolla pystyn oikeesti vaan olemaan ja nauttimaan (ja kyllä, nautin siitä kun pääsee nukkumaan telttaan haha XD). tässä menee varmaan pari päivää aikaa parantumiseen ja unienvelkojen poisnukkumiseen, ja sitten onkin jo ens perjantai ja silloin olis vuorossa talvi SM-kipailut ja odotan innolla ens sunnuntain fiiliksiä haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar