måndag 2 december 2013



ihana viikonloppu takanapäin. perjantaina tosiaan filmens natt, lauantaina käytiin äidin ja pikkusiskon kanssa shoppailemassa (äidin kanssa shoppailu on ehkä parasta mitä on olemassa :-D) ja illalla vietettiin lulun synttäreitä. empä oo kuvaillu muuta kun pari kuvaa tuolta pre-dinneriltä ennen varsinaisia juhlia. tosi kiva ilta ja onnea vielä synttärisankarille (blogia voi katsoa täältä !)

sunnuntaina nautin siitä että sain toista päivää putkeen nukkua niin pitkään kun haluan (luksusta täälläpäin :-D) ja päivällä kävin mukavalla 20 km lenkillä. ihanaa kun on aikaa tehä tollasta, ei nimittäin ihan aina riitä aika. sitä ihanuuden määrää kun oli aikaa vaan töllöttää telkkaria eikä ollu mitään koulujuttuu mitä pitäis tehdä.

tänään oon taas heränny herätyskellon huutoon, mutta onneks enään 3 herätystä tällä viikolla sillä perjantaina vapaata woop. oon melkeen koko illan järkkäilly videota meidän kroatiakuvista lippukunnan itsenäisyyspäiväjuhliin, oli oikeesti kivaa saada katella vielä kerran kuvia läpi ja muistella kesää. nyt näyttää siltä että ens vuonna oltais menossa lappiin vaeltaa ja chillaillee kalevin möksälle, mikä olis kans tosijees :-D

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar