onsdag 30 oktober 2013

sitä kuuluisaa partioo, jossa ainoastaan tehdään solmuja ja autetaan mummoja kadun yli

1. pasilan asemalla ready to go ! 2. riihimäki nightlife XD 3. valotettiin pari patsasta... 4. meitsi, kaisa ja viola :-)

1. riihimäen maauimala tunnelmavalistuksessa 2. löydä omat kenkäsi... 3. sen piti olla SPA, mutta siitä tulikin poolparty 4. riihimäen uimahalli perjantaiiltana, oli DJ:t ja spottivalot ja savukoneet :-D

1. meitsi ja viola fresh. 2. riihimäki nightlife part two. 3. omnomom aamupalaa. 4. lauantaina ekana ohjelmassa treffit pimeässä, hahahaha oli mielenkiinotonen kokemus :-D

1. alkudrinkkejä 2. oli parhaat partiosafkat ikinä, tässä intialaista broileirii :-) 3. bagjump jeejeee. 4. hehkeinä ja ilosina :-D
1. pystyy vaa laskeutuu... elikkäs eka kiivettiin 32 metrii riihimäen vesitorniin, huipulla mentiin reunalle ja sit alas. yks pelottavimmista mutta siistimmistä kokemuksista ikinä 2. meitsi ja kaisa ilosina inttiin ! 3. riihimäen varuskunnassa ftw ! 4. kaisa ja muotolevyt edustamassa.
1. olin ihan taivaassa kun pääsin tonne esteradalle... XD 2. hemmopuumat ja kersantit poseeraamassa ! 3. ville " hei otetaan kuva niin voin photobombaa " XD 4. jonoo illan explopartyy.
1. tytsyt ennen explopartyy :-D 2. & 3. elikkäs ihan perus partioleiri. 4. ihanaihana kaisa !

1. käyttin kans hohtokeilaa :-) 2. nakin täyskaato ! 3. & 4. kyllä tälläne kelpaa.
1. bongattiin laura ja oi kun tulin iloseks :-) 2. & 3. & 4. koska partio.
1. viola happyyyyyy :-) 2. viel vähä krebausta ennen kotimatkaa. 3. weekend festival ! eiku sittenki exploparty... 4. ja vielä mä ja laura :-)

viikonloppu vietettiin siis tälläsissä tunnelmissa :-D explo ylitty kyllä kaikki odotukset, kaikki oli järkätty tosi hyvin jne. meitsin lempparit oli toi intin esterata ja poolpartyt, ei ollu niin mainstream :-D en ois koskaan uskonu että laskeutuisin 32 metrii vesitornista, mutta näköjään sellanenkin on mahdollista. tää oli taas sellane viikonloppu kun huvitti ajatella mitä muut partiosta ajattelee, sillä se solmujen tekeminen on aika kaukana tästä. kiitos kaikille mukana olleille, oli ikimuistonen viikonloppu. yritin vielä laittaa videon tähän muttei onnistunu, mutta tästä painamalla pitäis löytyy :-) kantsii kattoo !

1 kommentar: