måndag 9 september 2013

moikka ! en oo oikeen kirjotellu mutta siihen on ihan hyvä syy, mun kone on nimittäin korjauksessa. tässä on kuitenkin tapahtunu niin paljon viime aikoina että meinasin heittää pari postausta kännykän kautta, vaikka kuvat ja teksti ei tuu näyttää yhtä hienoilta :-D

viikonloppuna olin ns. turvakurssilla syndalenissa. oli aivan mahtava viikonloppu ! oli ihan uskomatonta että mä sain kulkee armeejakamat päällä totellen käskyjä ja juosta tahdissa ja syödä munkkeja sotkussa ja oppia tuntemaan uusia ihmisiä. pisti kyllä miettimään pitäiskö sittenki parin vuoden päästä itekki mennä inttiin. olis ehkä siistein asia ikinä olla vuoden siellä ja olisin niin älyttömän ylpee itestäni. mutta pitää tosiaan kattoo vielä.

muuten oon taistellu koulujuttujen kanssa, juossut midnight runin 52 minuutissa, käyny sovittelemassa vanhojentanssipukuja, pelannu pesistä saksalaisten kanssa nuuksiossa, istunu meidän kadulla naapureiden kanssa iltasin ja koittanu ehtii tekee kaikkee muuta ja samalla välttää hulluu stressii.

-sofia









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar