onsdag 14 augusti 2013






woopwoop pari piristyskuvaa kroatiasta :-D en oo meinaa oikee saanu tästä koulu "rytmistä" kiinni vielä (okei on menny vast kaks päivää). mietin aina välil vaa et viikko sit oltiin kavereiden kaa porvoos viettää rentoo elämää auringon paisteessa ja nyt istun uskonnon tunnilla ja ulkona sataa kaatamalla XD en usko et kovinkaan moni valitsis ton viimesimmän vaihtoehdon !

tänään oli kuitski perus koulupäivä ja meille ilmotettiin jo kaikki tulevat deadlinet ja testit jne. ei siinä mitään, mun mielestä hyvä vaan että alkaa kunnolla jos nyt alkaa, ihan turhaa sellane pelleilly haha. koulun jälkeen näin heidii pitkäst aikaa ja oli tosi kivaa jutella kaikesta ja tapasin kanssa sen tosi mukavan italialaisen host-siskon :-)

MUTTA kappaskappas äiti oli kun olikin varannut mulle weekend festivalin liput, joten ompa ainaki mahti viikonloppu tulossa ! olin viime vuonna kans ja meno oli kyllä sellane että uudestaa piti päästä. elikkä eiköhän tää koulustartti tästä lähde ihan hyvään suuntaan ja huomenna rupee varmaan rutiinit olee jo paikoillaan. nyt meinaan leikkii vähän tekniikan ihmelasta ja käydä muokkailemassa lippukunnan nettisivuja ja sit meen ajoissa nukkumaan tätä ikuista univelkaa pois :-D

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar