söndag 11 augusti 2013

mutta älä pelkää, mä otan sut vaikka repuuselkään, ja puolet huolistasi kannan, säkin tekisit mulle niin

























tulin tänään kotiin porvoosta jossa siis vietin viikon partioleirillä. jos laskettaisiin tunnit jotka on kulunu nukkumiseen tän viikon aikana ei niitä löytyis kovinkaan monta, ja se onki sitten syynä siihen että mua väsyttää ihan sairaasti ja ei oikee meinaa syntyä mitään järkevää tekstiä.

yllä vähän kuvia meiän seikkailuista. oli tapahtumarikas ja ikimuistonen viikko, oon ollu jollaillemassa kauheessa myrskyssä varmana siitä että kohta vene kaatuu, ampunu ilmakiväärillä napakympin, nukkunu ahtaasti mutta kuitski mukavasti kavereiden seassa. ollaan kuvailtu auringonlaskussa ja käyty suotelemassa merellä keskellä yötä kun oli ihan tyyntä ja kirkas tähtitaivas. tehty kaikkea järkevää ja vähemmän järkevää. oltu laituripainii ja tönästy mereen varmaan sata kertaa. istuttu iltanuotiolla ja laulettu aikuista naista ja jouduttu hullun piinaamaks. lyhyesti sanottu vietetty täydellinen lopetus kesälomalle !

kello on nyt seitsemän ja meinaan painua unten maille. masentaa aina leirin jälkeen mennä yksin omaan sänkyyn nukkumaan kun on tottunu olemaan kylki kyljessä. toivoisin ihan oikeesti että elämä vois olla yhtä suurta partioleirii, tuolla elämä aina yhtä rentoo ja huoletonta.

-sofia

ps. kuvii on vaikka kuinka joten yritän tehä toisenkin postauksen, ehkä olisin sillon jopa enemmän hereillä ja saisin jotain järkeväämpää aikaan :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar