söndag 17 mars 2013

sunshine and happy faces






moikka ! viikonloppu vietettiin myllyjärvellä tälläsissä tunnelmissa, oli oikeen muksu viikonloppu varsinki ku oli niin älyttömän ihana sää. alotettiin kaisan kaa jo perjantaina eräjormailu, käytiin kaupassa ostamassa ruuat (ja johtajapullat :D), jonka jälkeen lähettiin bussilla kohti meiä kämppää. perjantai kulukin rattosasti siinä mökin ettimisessä ja sen lämmitämisessä, ja joskus puolelta öin saatiin vihdoin syötyä meiä perinteinen johtajamudcake.

pikkuset saapu lauantaina ja sit olikin kauhee härdelli päällä koko loppu viikonlopun. kävin heittää rastiradan metsään ja onnistuin itekki eksymään pariin otteeseen. pidettiin kaisan kanssa ruokarastii tuol ihanal järvel ja kuvailtii hienoi kuvii. illal lättyi ja iltanuotio, ja jossain välis saatiin myös vähän nukuttua ennenku herättiin tänään siivoomaan koko kämppä. 

tykkään iha kauheesti olla näil retkil vaik aina välil hermot menee ja pahasti, mut loppujen lopuks on aina yhtä ihana vaan päästä viikonlopuks kuuseen eroon kaikesta stressistä jne. pystyy vaa sulkee kaiken muun periaattees pois, ei tarvii yhtää stressaa kouluu tai mitää muutakaa. mut toisaalta on aina yhtä ihana kans tulla sunnuntaina kotiin, univelkaisena ja ei niin pirteänä, ja huomata ettei se läksypino minnekkään oo kadonnu. meitsil siis mukava ilta tiedos, morjens !

-sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar